Finalitza una nova edició de les Cases d’oficis de L’Hospitalet

40 alumnes s’han format en les modalitats d’hostaleria i instal·lacions i eficiència energètica

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’equipament municipal Gornal Activa ha acollit aquest matí el lliurament de diplomes als alumnes de Cases d’oficis, un projecte en el marc del programa Treball als barris, de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social. 

En aquesta edició hi han participat 40 alumnes de 16 a 29 anys que han assistit al llarg d’aquest any a 1.500 hores de formació teòrica i pràctica, seguint les mesures de seguretat i higiene.  

La modalitat d’hostaleria ha comptat amb 24 alumnes que han pogut especialitzar-se en les matèries de cuina, serveis de restaurant i bar, serveis de planta d’hotel, recepció i cafeteria. 

 
Pel que fa a la modalitat d’instal·lacions i eficiència energètica, ha tingut 16 alumnes que s’han format en instal·lacions elèctriques i instal·lacions de lampisteria i climatització. 

 
El projecte Cases d’oficis és un programa que incorpora formació ocupacional i un període de contractació, adreçat a joves menors de 30 anys que tinguin acabada l’educació secundària obligatòria (ESO), amb l’objectiu de capacitar-los professionalment i afavorir la seva inserció laboral o reprendre estudis de formació professional. 

Aquest programa, que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris, forma part de les accions definides al Pacte de ciutat que l’Ajuntament desenvolupa per generar oportunitats d’ocupació.