Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El festival de música electrònica AMEBA Parkfest aterra a L’Hospitalet

Avatar photo

El parc de la Remunta acull per primera vegada l’AMEBA Parkfest, un festival de música electrònica obert a tothom. Dissabte, 25 de novembre, una selecció de discjòqueis locals oferiran un total d’onze hores de música. L’esdeveniment és organitzat per l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) i és d’entrada lliure.

L’AMEBA Parkfest, que tindrà lloc des de les 13 hores fins a mitjanit, presenta una programació conformada per set propostes de discjòqueis locals de projecció internacional i noves promeses. Nahoomie, Sofy Suars, Phran Live!, Spacer, Bill Baggs, L’H Strikes, Less J i Joy Boyz completen una alineació variada de música electrònica orgànica.

AMEBA és una associació cultural formada per persones voluntàries apassionades de la música electrònica i la cultura DJ que organitza esdeveniments, tallers i diverses activitats culturals i formatives amb l’objectiu de promocionar i difondre els artistes de l’escena local. El festival neix amb la voluntat de ser un aparador de la bona salut de l’escena electrònica local i és organitzat per membres i voluntaris de l’associació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 12 =

Notícia anterior

L’Ajuntament de Tàrrega incorpora diverses millores en les parades del bus urbà

Notícia següent

El Ministeri de Transports millorarà trams de l’N-145, l’N-260 i l’N-260R a l’Alt Urgell

Notícies relacionades