Farrés reinvindica els 400 pisos per a gent gran i la recuperació de les vacances

Amb el nou Complex Roureda Sabadell superarà els 400 habitatges de lloguer protegit destinats a les persones grans

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Foto: Aida Robles

L’alcaldessa Marta Farrés ha afirmat avui, durant una trobada amb gent gran de la ciutat, que “heu estat i continuareu estant entre les meves prioritats, perquè us mereixeu que la ciutat us retorni part de tot l’esforç que vosaltres heu fet per la societat. Per això continuarem fent pisos per a la gent gran i hem recuperat les vacances”.

Farrés ha destacat que la construcció del quart complex per a la gent gran a la Roureda permetrà tenir 100 habitatges més de lloguer, un centre de serveis obert al barri, espais per a entitats i un equipament per als Serveis Socials municipals.

Amb el nou Complex Roureda Sabadell superarà els 400 habitatges de lloguer protegit destinats a les persones grans.

“Aquest model d’habitatges és un èxit i tota una referència per altres ciutats d’Espanya, que els venen a visitar i a copiar. Estem molt orgullosos de ser referència precisament amb aquests complexos, perquè les polítiques de promoció de l’autonomia personal o d’atenció a la dependència seran cada cop més necessàries”. L’alcaldessa ha explicat que la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a la dependència són àmbits on més recursos es destinen i que es continuaran prioritzant. “Volem proporcionar una atenció i uns serveis de qualitat a la nostra gent gran, garantint al màxim la seva autonomia i la permanència a casa seva”, ha dit.

Un altre exemple de potenciar l’autonomia són les vacances de la gent gran: “Ja estem treballant per les vacances de la gent gran del pròxim any. Volem que milers de sabadellencs i sabadellenques puguin gaudir d’aquests viatges, que hem recuperat després de diversos anys sense que es fessin”, ha explicat Farrés. Aquest any arribaran a 2.500 persones que podran anar a alguns dels 18 destins que s’ofereixen.

També ha recordat avui, que “aquest mandat hem aconseguit l’acord per construir la primera residència pública de la ciutat al sud, fruit de la lluita veïnal que des de fa 20 anys ha reclamat que Sabadell necessitava una residència pública. Des del PSC es continuarà treballant perquè la Generalitat compleixi el seu compromís de construir la residència estigui i que la seva gestió sigui pública i de qualitat”.