El vicepresident Jordi Puigneró visita L’Hospitalet i es reuneix amb l’alcaldessa Núria Marín

S’han abordat tres projectes estratègics com són el Clúster Biomèdic, el Pla director urbanístic de la Granvia i L’Hospitalet 6.0

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, s’ha reunit avui amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró. Aquesta visita s’emmarca en les reunions bilaterals per avançar en els diferents temes de primera necessitat per a  la ciutadania, tal com es va acordar en la Comissió Mixta Ajuntament-Generalitat del passat 11 de gener. 

En la trobada l’alcaldessa ha presentat a Puigneró el projecte L’Hospitalet 6.0, una aposta per la transformació digital de la ciutat, que vol fer de L’Hospitalet ​un territori plenament connectat, on tothom tingui accés ​a la tecnologia i les habilitats digitals com a factor d’inclusió social. El projecte s’està desenvolupant amb la Fundació Mobile World Capital ​com a partner principal i compta amb les aliances del Ministeri d’Indústria i l’AMB.  

A continuació, després de signar el Llibre d’honor de la ciutat i saludar els portaveus municipals, Marín i Puigneró s’han traslladat a la seu del Consorci per a la Reforma de la Granvia, on han parlat de la reformulació del Pla director urbanístic de la Granvia, que continua amb la seva tramitació, i del Clúster Biomèdic de L’Hospitalet.  

En aquest sentit, l’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per la coincidència plena d’ambdues institucions en la importància i el caràcter estratègic del Clúster Biomèdic i ha destacat que aquest mes de febrer s’iniciarà el procés participatiu del Pla director urbanístic de la Granvia.