El tradicional concert de Setmana Santa torna a la Sagrada Família

L'Orquestra Simfònica del Valles i el Cor de Cambra de Granollers han ofert aquest dissabte a la tarda la 'Missa de Rèquiem', de Wolfgang Amadeus Mozart

La Sagrada Família s’ha tornat a omplir de música amb el tradicional concert de Setmana Santa després d’un parèntesis de dos anys a causa de la pandèmia. L’Orquestra Simfònica del Valles i el Cor de Cambra de Granollers han ofert aquest dissabte a la tarda la ‘Missa de Rèquiem’, de Wolfgang Amadeus Mozart, que va ser l’última composició de l’artista, el 1791. Per donar a conèixer el temple d’Antoni Gaudí, la Basílica ha convidat la ciutadania a assistir-hi i va sortejar 800 entrades per gaudir d’aquest esdeveniment.

L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha apuntat que el Rèquiem suposa “una invitació a contemplar la mort en tota la seva radicalitat, sense obviar el dolor”, però que el dolor “és contemplat des de l’esperança de la fe”.

A banda d’aquest concert, la Sagrada Família ha preparat altres activitats en motiu de Pasqua. El Diumenge de Rams, la setmana que ve, se celebrarà la benedicció de rams i palmes i l’eucaristia. La benedicció estarà oberta a tothom. La Sagrada Família també ha programat un taller familiar de palmes per a nens de 6 a 12 anys. El primer ha començat aquest dissabte.