El PSC Terrassa reclama l’Ajuntament que compleixi amb les promeses dels 100 primers dies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els socialistes de Terrassa presenten al Ple de setembre una proposta de resolució exigint a l’alcalde que compleixi amb les accions que va prometre al discurs d’investidura en els primers 100 dies de mandat, que ja han exhaurit. El regidor Javier García ha declarat en una roda de premsa prèvia al Ple que “ja ha estat sobrepassat el termini que el mateix alcalde es va autoimposar, però encara no ha realitzat cap dels compromisos que va adoptar amb la ciutadania”.

Algunes de les promeses que va fer l’alcalde són un Pla de Xoc per millorar els espais públics, facilitar les relacions entre la ciutadania i l’Ajuntament. També es van comprometre a fer una diagnosi en profunditat de la fiscalitat municipal i presentar i aprovar el Pacte de Govern que dictarà el rumb del consistori els pròxims 4 anys.

El PSC, com a principal partit en l’oposició, s’ofereix a formar part dels compromisos i els acords necessaris per a la ciutat, “però el govern ha de fer la seva feina i no ho està fent” ha declarat Javier García. García ha mostrat la preocupació del PSC pel fet que el Govern municipal no tingui encara enllestit el Programa de Govern, ja que això pot evidenciar que no tenen clar quin és el seu projecte de ciutat, i ha reiterat la mà estesa dels socialistes per avançar en el bon govern de la ciutat.