El Palau d’Esports de Granollers estrena nou paviment i grades retràctils que faciliten nous usos a l’espai

En el marc del pla d’adequació i millores per a la celebració del Mundial femení d’handbol 2021 el Palau d’Esports de Granollers compta amb un nou paviment i s’estan substituint les grades retràctils de la pista central per apropar el públic a la pista.

El nou paviment, homologat per a la pràctica de l’handbol, té un acabat sintètic en tota la seva superfície. Les obres, iniciades aquest estiu, han tingut un cost de 310.969,40 euros.

Mentre que les obres de substitució de les grades retràctils de la pista central, per unes de noves motoritzades finalitzen aquest mes de novembre i la seva facilitat de muntatge i desmuntatge permetrà fer del Palau un espai versàtil per acollir esdeveniments. Les noves grades automatitzades quedaran ocultes a sota del voladís de la graderia i l’espai que alliberin permetrà guanyar dues noves pistes d’handbol.

Les noves grades han tingut en compte les mesures de seguretat i recomanacions de distanciament social que ha de mantenir el públic, per prevenir el contagi de la Covid-19. Així, s’han redimensionat les grades respecte el projecte inicial i per tal de mantenir el nombre d’espectadors, s’ha decidit ampliar una fila de seients al nivell inferior.

L’adaptació de les obres com a conseqüència de la crisi sanitària generada per la Covid-19, ha suposat una modificació del pressupost inicial amb un increment d’un 10 %, sent el cost final de 453.462,88 euros.