El Festival Parc de la Linera aplega a Parets 12 propostes musicals emergents

El festival de música va ser organitzat per Binary Emotions Knights amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets, el 23 de setembre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Parets del Vallès va acollir, el 23 de setembre, la sisena edició del Festival Parc de la Linera amb la participació de 12 bandes emergents que van tocar en dos escenaris diferents. El festival de música emergent va ser organitzat per Binary Emotions Knights amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets.

Entre els artistes que va programar el Festival a l’edició d’aquest any hi havia: Nil Nadal, Montflorit, Songstore, Joan Delapse ft Eddy Lewies, Marta Shanti,  Ellen & Simona, Aeria, MLPe, Marina Canet, Flintt, Life in a castle i el discjòquei Sleepy Cleo DJ. Pel que fa al cartell va ser una creació de l’artista francesa Manon Raupp.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va destacar que “pensem que el Festival Parc de la Linera és una proposta cultural molt interessant i destaquem que es tracta d’una nova edició que es va consolidant. És molt rellevant que es facin aquest tipus de festivals dirigits principalment al jovent. Es tracta d’una jornada fabulosa i estem contents de poder-la consolidar i de poder-la incloure, any rere any, a la nostra programació”.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, va apuntar que “ens agrada molt poder veure tant talent emergent que sovint no té l’oportunitat, encara, d’actuar en grans escenaris. Que diferents grups de música emergents vinguin aquí a Parets de la mà de Xavi Nadal i Binary Emotions Knights, per nosaltres és un plaer i un privilegi. Els joves han gaudit de bona música i de tots els estils durant tota la tarda”.

Un dels organitzadors i fundadors del Festival, Xavi Nadal, va explicar que “estem molt sorpresos, és la millor edició que hem fet mai a tots els nivells, des de l’organització, el públic i les propostes musicals; vam superar totes les expectatives. Volem destacar tot el públic que va passar pel Festival al llarg del dia, la instal·lació del segon escenari que va ser molt positiva, i així com la participació dels diferents estands; en aquest sentit, pensem que ha estat un bon any de consolidar el projecte”.