El cementiri de Granollers amplia el seu horari de visites per Tot Sants

Del 24 d'octubre a l'1 de novembre l'horari del cementiri serà de 9.15 a 17.45 h, sense necessitat de cita prèvia

Amb motiu de Tots Sants, el Cementiri de Granollers estarà obert de 9.15 a 17.45 h, amb un aforament limitat, i s’aplicaran les mesures de prevenció per la Covid-19, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya.

Per mantenir les distàncies de seguretat i complir amb totes les mesures de prevenció recomanades, hi haurà plànols i informació a cada una de les entrades, així com personal del cementiri a disposició de qui ho necessiti i fent control d’aforament. Per afavorir el manteniment de la distància social, s’han establert diferents itineraris i sentits de circulació. Altres mesures obligatòries seran l’ús de mascareta i la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida del recinte. No es podrà beure ni menjar al cementiri i es recomana que les persones limitin la seva estada al temps indispensable. Els espais i elements comuns del cementiri es desinfectaran diàriament.

Accés per la porta principal i per l’entrada del carrer de Veneçuela

Es podrà accedir al cementiri per dues portes: el sector A per la porta principal situada al camí del Cementiri i el sector B, per l’entrada del carrer de Veneçuela, davant del tanatori. Darrerament s’han fet obres d’adequació d’aquesta porta, millorant-ne l’accessibilitat i les voreres de l’entorn. Així, mateix, les rampes mecàniques del carrer de Carles Riba fins al carrer de Veneçuela facilitaran l’arribada al cementiri. Pel que fa als horaris dels busos, es mantindran els dels dies festius, amb el reforç de la línia 1 el dia de Tots Sants, amb una periodicitat de 30 minuts durant tot el dia.