El campus de la UPC a Castelldefels realitzarà cribatges gratuïts entre la seva comunitat

Professorat, personal universitari i estudiantat podran realitzar-se sense cost i de manera voluntària el test de detecció de la Covid-19 a partir del proper 20 d'abril

El Campus de la UPC a Castelldefels inicia el proper dimarts 20 d’abril els tests de detecció de la Covid-19 a la comunitat universitària. Les proves són de caràcter voluntari, obertes a tota la comunitat (PDI, PAS i estudiantat) i sense cost, i es duen a terme amb la finalitat de fer el seguiment de la incidència del virus.

Així, ses proves es duran a terme els dies 20, 21 i 22 d’abril, de 9 a 14 hores, a l’Edifici Campus (D7), davant del bar. Al campus de Castelldefels, la prova serà PCR mitjançant automostra nasal i/o test serològic ràpid (amb sang capil·lar), i es farà amb la col·laboració de personal sanitari. Cada persona podrà decidir si vol realitzar dues proves o només una.

Els tests que es realitzen al campus de la UPC segueixen la programació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a les universitats catalanes.

Les persones de la comunitat universitària podran fer-se els tests indistintament a qualsevol dels punts habilitats. En cas de viure lluny de la Universitat, es podrà anar a fer-se el test als punts més propers al seu domicili encara que sigui d’altres universitats. L’únic que necessitaran és identificar-se amb el CIP o DNI.