El Barcelona Christmas Tour amplia places i allarga el període de funcionament

Les entrades de la ruta nocturna per la il·luminació nadalenca es van pràcticament exhaurir després de pocs dies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El Barcelona Christmas Tour, la ruta nocturna en autobús de dos pisos pels espais de la ciutat amb il·luminació nadalenca, amplia les places i allarga el període de funcionament fins al 3 de gener. El bus va començar a circular el 27 de novembre i, en pocs dies, es van reservar pràcticament totes les sortides previstes, inicialment fins al 27 de desembre.
Això ha fet que l’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Turisme de Barcelona, responsables de la iniciativa, hagin decidit assignar-hi a partir de dijous vinent, 10 de desembre, un segon vehicle per duplicar el nombre de places. També han programat sortides el primer cap de setmana de gener, dissabte 2 i diumenge 3.
El Barcelona Christmas Tour fa un recorregut per carrers i edificis de la ciutat especialment decorats i il·luminats per les festes de Nadal, com la plaça de Catalunya, la Catedral, la Via Laietana o el passeig de Gràcia, entre d’altres.
Els guies que hi ha a bord expliquen les tradicions nadalenques catalanes durant el trajecte, de 90 minuts. Les sortides es fan en dos horaris de vespre de dijous a diumenge, excepte el 24 i 25 de desembre i el 31 de desembre i 1 de gener.