Detingut per cremar dos vehicles i mobiliari urbà

Suposadament va provocar set incendis en els quals va cremar una moto, un vehicle, un contenidor de paper i diversos contenidors de recollida selectiva de matèria orgànica

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir a un home de 27 anys per presumptament haver provocat set incendis cremant vehicles i mobiliari urbà en el barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona.

En un comunicat aquest dijous, han explicat que els agents van rebre un avís que s’estava cremant un contenidor, una moto i un turisme en l’Avinguda Meridiana 586, i minuts més tard van ser alertats d’altres incendis en la zona que Bombers de Barcelona ja estava extingint.

Els agents, que tenien coneixement que en aquesta zona s’havien produït altres incendis en la via pública, “van decidir seguir la ruta dels incendis per a intentar localitzar el presumpte autor material dels fets”.

Una patrulla va observar al carrer Concepció Arenal a un home que “observava com cremava una caixa de cartó al costat d’un contenidor”, i en acostar-se, van observar que l’home desprenia una forta olor a cremat, tenia les mans tacades, una bossa plena de periòdics, un cartó i un encenedor.

Davant els indicis, els agents van detenir a l’home per un presumpte delicte de danys, i van comptabilitzar que suposadament va provocar set incendis en els quals va cremar una moto, un vehicle, un contenidor de paper i diversos contenidors de recollida selectiva de matèria orgànica, mentre que dues porteries van resultar danyades pel foc.