Detenen un home per agredir un sense sostre amb cops de puny i un pal

L'atac va ser la matinada de dissabte al carrer Andrade del districte de Sant Martí

Els Mossos han detingut aquesta matinada un home de 35 anys com a presumpte autor d’una agressió violenta contra un altre home que dormia al carrer. La policia va rebre l’avís d’un atac a les 00.30 hores al carrer Andrade del districte de Sant Martí gràcies a la trucada d’un testimoni a emergències. Segons ha indicat la policia, la víctima va denunciar que un desconegut l’havia colpejat amb cops de puny a la cara i amb un pal a les cames. També va explicar que l’agressor havia fugit poc abans que arribessin els mossos i que, un amic seu, que també dorm al carrer, l’estava seguint corrent.
Una altra patrulla va rebre llavors l’avís d’una discussió entre dos homes no gaire lluny del lloc dels fets. Quan els agents hi van arribar, van trobar l’amic de la víctima, que havia pogut aturar l’agressor.

La patrulla va identificar el presumpte agressor i, gràcies al testimoni de diverses persones que havien vist l’atac, va detenir-lo per un delicte de lesions.

La víctima va ser traslladada pels serveis d’emergències mèdiques a l’Hospital del Mar per curar-se de les lesions patides.