Detenen un exjugador del Barça per atracar un taxista amb arma blanca

Pau Peyra va irrompre en un hotel afirmant que la premsa l'estava assetjant per ser jugador del Barça

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Pau Peyra

Els fets van tenir lloc el passat dissabte a Girona. Pau Peyra, un exjugador de categories inferiors del Barça d’handbol va ser detingut per la policia a la plaça de la Independència de la localitat catalana per haver atracat a un taxista posant-li una arma blanca al coll.

Segons informe el diari El Punt Avui, el presumpte delinqüent va irrompre a l’Hotel Costabella de la ciutat afirmant que la premsa l’estava assetjant, perquè ell era jugador del Barça i bon amic de Messi.

Amb tot, la policia va identificar-lo gràcies a la descripció feta pel taxista. En el seu relat el denunciant afirma que Pau Peyra va posar-li l’arma blanca al coll i el va obligar a dirigir-se a un caixer. Allà va exigir Peyra va exigir al taxista que li fes una transferència de 2.000 euros. Tot i que el taxista li va dir que no tenia diners, l’atracador va insistir i va obligar-lo a donar-li el número PIN del compte del banc BBVA. Finalment, l’atracament es va saldar amb l’extracció de 300 euros.

La policia local va traspassar el cas als Mossos que van portar a Peyra davant del jutjat. Aquí, el presumpte delinqüent va ventar-se altre cop de ser exjugador del Barça i la jutgessa va deixar-lo en llibertat provisional.