Detenen el presumpte autor d’un robatori amb força a interior de vehicle

La detenció ha estat possible gràcies al dispositiu policial per prevenir aquests tipus de delictes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una patrulla de paisà de la Policia Local va detenir, fa poc més d’una setmana a l’aparcament del centre comercial Leroy Merlin, un individu com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de vehicle.

La detenció es va produir quan els agents van observar un cotxe movent-se per aquest aparcament i com, de tant en tant, el seu conductor s’aturava per baixar i mirar amb una petit lot l’interior de vehicles estacionats.

La patrulla va aturar l’individu i, en identificar-lo, va comprovar que li constaven nombrosos antecedents per robatoris amb força a interior de vehicles. En escorcollar el seu vehicle van intervenir diversos objectes de valor, entre els quals un ordinador portàtil Macbook, una bossa de la marca Tous per portar aquest ordinador i un telèfon mòbil Iphone. Aquests objectes electrònics es trobaven embolicats amb paper d’alumini per, presumptament, evitar ser geolocalitzats.

La Policia Local va fer gestions per localitzar el propietari d’aquests objectes, que encara no havia presentat denúncia perquè el robatori s’havia produït feia menys de mitja hora a l’aparcament del Leroy Merlin de Sabadell. El propietari, una vegada localitzat i avisat per la policia, es va desplaçar fins a les dependències policials per presentar denúncia i recuperar les seves pertinences.

El detingut ja ha passat a disposició judicial.

Dispositiu preventiu

Aquesta detenció s’emmarca en el dispositiu que la Policia Local ha engegat per prevenir robatoris amb força a interiors de vehicles, un delicte que ha augmentat en els darrers mesos especialment en zones comercials.