Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El centre Santa Eulàlia de l’Hospitalet es dirà José María García-Calvillo

Avatar photo

José María García-Calvillo, mort el 2020 amb 74 anys, va destacar per la seva important tasca associativa en diverses entitats ciutadanes de l'Hospitalet i, en especial, de Santa Eulàlia

La Junta de Govern Local ha aprovat assignar el nom de José María García-Calvillo al Centre Cultural Santa Eulàlia. La sol·licitud havia estat presentada per l’Associació Andalusa Centre Cultural i Recreatiu Amics de Santa Eulàlia, entitat que va fundar i presidir García-Calvillo, i havia rebut el suport unànime de la Comissió del Nomenclàtor.

 

José María García-Calvillo, mort el 2020 amb 74 anys, va destacar per la seva important tasca associativa en diverses entitats ciutadanes de l’Hospitalet i, en especial, de Santa Eulàlia.

 

A més de fundar i presidir durant més de 25 anys l’associació Amics de Santa Eulàlia, al llarg de gairebé 50 anys va desenvolupar una gran trajectòria al servei de la comunitat, dinamitzant l’activitat sociocultural del barri i col·laborant en un gran nombre de projectes orientats a millorar Santa Eulàlia i el conjunt de l’Hospitalet.

 

Entre altres activitats, García-Calvillo va ser president de l’Associació Esportiva Centre-Sanfeliu; va participar en els primers consells escolars, va ser impulsor del Concurs de Còmic i Il·lustració Jordi Macabich; fundador i impulsor de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de l’Hospitalet; membre de les entitats de futbol Atlético Guimerense i l’Hospitalet Atlètic, i membre de la Comissió de Festes de Santa Eulàlia, de la Coordinadora d’Entitats Andaluses de l’Hospitalet i del Consell del Districte III.

 

L’assignació del nom de José María García-Calvillo al Centre Cultural Santa Eulàlia es fa com a reconeixement a la seva tasca, dedicació i trajectòria comunitària i dinamitzadora; la seva implicació en la vida cultural i associativa del barri; la seva dedicació a la gent gran i la defensa dels seus drets, i la seva contribució a la promoció de l’esport, especialment el femení.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four + seven =

Notícia anterior

L’exposició ‘Ús i abús de l’aigua’ es pot visitar a Torredembarra

Notícia següent

Pilarin Bayès presentarà el llibre del Calendari Festiu a Reus

Notícies relacionades