Castellbisbal promou una injecció de més de 160.000 euros en benefici del comerç local

La iniciativa ofereix vals de compra a meitat de preu per bescanviar als establiments locals.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament ha generat una injecció econòmica de més de 160.000 euros al teixit comercial i de serveis local a través de la campanya CastellbisVals que ha dut a terme en dues ocasions al 2021: una primera, entre els mesos de maig i juliol; i una segona, durant el període nadalenc. En virtut d’aquesta iniciativa, el consistori ha ofert a la ciutadania vals de compra a meitat de preu que s’han pogut bescanviar en establiments de proximitat. D’aquesta manera, per exemple, per un val de deu euros, només se n’havien de pagar cinc ja que els cinc restants, els ha finançat el consistori. En total, l’Ajuntament ha aportat 80.000 euros.

CastellbisVals ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania i s’han esgotat tots els vals que es van posar a la venda. La regidora de Comerç, Gemma Margarit, considera que la campanya ha tingut uns resultats molt directes i immediats perquè l’aportació del consistori, de 80.000 euros, s’ha traduït en compres a les botigues i serveis locals per un valor de més del doble. A més, Margarit ha destacat que la campanya ha servit per promocionar la xarxa comercial i de serveis locals, ja que “els vals de compra han animat a moltes persones a entrar en establiments on no havien entrat mai i, d’aquesta manera, les botigues i serveis s’han pogut donar a conèixer entre la nova clientela”.

Bescanvi de vals fins al 23 de gener

Tot i que a principis d’aquest mes ja es van esgotar els vals i no se’n poden comprar més, les persones que en tinguin poden bescanviar-los fins al 23 de gener, ja que CastellbisVals es va plantejar com una iniciativa per incentivar les compres al poble durant el període nadalenc i les rebaixes d’hivern.