Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Els carrers afectats per les obres es reasfaltaran en tota la seva amplada en l’àmbit del municipi de Parets

Avatar photo

L’Ajuntament assoleix el compromís amb el Director General d’ATL perquè es repavimenti tot l'ample de la calçada dels carrers afectats per les obres de substitució de les canonades de fibrociment per unes de fosa

L’Ajuntament de Parets ha assolit el compromís, amb el director general de l’ATL (Ens d’Abastament d’Aigua Ter Llobregat), David Vila, perquè durant les obres de retirada de les canonades de fibrociment, que romandran fora de servei, és repavimenti amb aglomerat asfàltic, tot l’ample de la calçada dels carrers afectats per la implantació de les noves canonades de fosa.

Els carrers que ja s’han reasfaltat en tota la seva amplada han estat el carrer de la Llibertat, entre el carrer de Sant Jaume i l’Onze de Setembre. Aquest últim també s’ha reasfaltat, entre els carrers de la Llibertat i el Mediterrani. També el carrer del Mediterrani entre els carrers Onze de Setembre i Sant Joan i l’avinguda de la Pedra del Diable entre els carrers Sant Joan i l’avinguda Espanya. El carrer Mossèn Jaume Urgell entre els carrers Dr. Caballero i Enric Ballera. I, finalment, el carrer Dr. Caballero, entre el carrer Mossèn Jaume Urgell i el monument a la Dona Vallesana.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, assegura que “des de l’Ajuntament de Parets hem obtingut el compromís per part del director general d’ATL, David Vila, que quan es dugui a terme la retirada de les canonades de fibrociment fora de servei, en els propers anys, es repavimenti tots els carrers afectats per les obres en tota l’amplada de la calçada”.

Les obres de renovació de la conducció d’aigua van començar a finals de setembre del 2022 i el tram de xarxa afectat al municipi de Parets té una longitud de 2.900 metres, aproximadament. Les canonades de distribució eren de fibrociment i estaven arribant al final de la vida útil, augmentant la probabilitat de desperfectes i trencaments als tubs, amb els consegüents riscos d’alliberament de fibres d’amiant a l’aigua i d’altres riscos per a la salut. Per tant, la normativa dictaminava la renovació de les canonades de fibrociment per d’altres de fosa dúctil de la mateixa capacitat hidràulica.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − 3 =

Notícia anterior

El Comitè de Representants Permanents de la Unió Europea visita el complex de Repsol a Tarragona

Notícia següent

Les Barraques de la Festa Major de Roses oferiran 5 nits de concerts

Notícies relacionades