La Cambra de Barcelona incentiva relacions empresarials entre Catalunya i Hong Kong

L'objectiu és fomentar el salt de les empreses catalanes al mercat de Hong Kong per crear noves sinergies i afavorir la internacionalització

La Cambra de Comerç de Barcelona i Hong Kong Economic & Trade Office (HKETO) de Brussel·les celebraran el 20 de maig un seminari en format presencial i virtual per donar a conèixer les oportunitats que ofereix Hong Kong al teixit productiu català.

L’objectiu és fomentar el salt de les empreses catalanes al mercat de Hong Kong per crear noves sinergies i afavorir la internacionalització, ha informat la cambra en un comunicat.

L’acte se centrarà a presentar les possibilitats que brinda aquest mercat sobretot a les empreses d’e-commerce, les start-ups o les que basen el seu model de negoci en la innovació tecnològica, la indústria creativa i la logística internacional.

El seminari comptarà amb especialistes i experts del mercat asiàtic com la representant adjunta de la HKETO a Brussel·les, Grace Li; el membre del Hong Kong Trade Development Council d’Espanya i Portugal Higinio Martínez; el cap adjunt d’InvestHK, Fernando de la Cal; el director de la Sourcing Hong Kong Office a Tendam, Jordi Coderch, i la business development manager de Monx, Judith Padrós.

La Cambra de Barcelona pretén amb aquesta iniciativa dinamitzar les inversions estrangeres, ajudar l’economia catalana a fer contactes i establir vincles amb els mercats d’arreu del món, i acompanyar les empreses durant el seu procés d’internacionalització.