Un jove pateix una agressió homòfoba a l’Eixample de Barcelona

El noi va ser colpejat al cap després de negar-se a donar una cigarreta als seus agressors

El jove amb el cap envenat després de rebre la ferida. INSTAGRAM @VITALIK_RUBITO

Un jove assegura que va ser víctima d’un agressió homòfoba la matinada de diumenge a dilluns al carrer Diputació de Barcelona, a l’Eixample. El noi ha explicat a les xarxes socials que, quan tornava a casa després de sortir de festa, cap a les 4 de la matinada, uns joves li van demanar una cigarreta. Ell els la va denegar i va seguir caminant.

A continuació només recorda rebre un fort cop al cap seguit del crit ‘maricón’, i va caure a terra sagnant. Un altre jove el va ajudar i va avisar els serveis d’emergències. Una patrulla de Mossos es va acostar al lloc però no va trobar els suposats agressors. El jove va ser atès en un hospital públic de la capital catalana.

El regidor de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, ha reaccionat a les xarxes a aquesta nova agressió homòfoba i ha assegurat que l’Oficina per la No Discriminació ha activat els seus protocols per oferir suport jurídic i psicosocial a la víctima. El noi té previst denunciar el cas als Mossos aquest dimarts.