Un home abusa d’una noia de 14 anys en un centre comercial de Barcelona

Imatge del presumpte agressor. TWITTER @TTTALIII_

Un home va abusar d’una noia de 14 anys aquest dissabte al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. A més, va agredir a l’amiga que es trobava amb ella i va intentar gravar-ho en vídeo. Els fets van passar al voltant de les 19.20 hores, segons ha explicat la mare de la nena, que ha difós un vídeo de l’incident a les xarxes socials demanant col·laboració ciutadana per poder atrapar l’agressor.

La mare de la menor explica que els fets van tenir lloc al passadís dels lavabos, quan l’individu va començar a magrejar la menor. La víctima va començar a cridar la seva amiga, que va anar per gravar l’agressor, qui li va tirar el mòbil i la va estampar contra la paret. “Dejadme en paz. Hija de puta, yo no he hecho nada”, diu el presumpte agressor mentre la noia el grava i intenta demanar ajuda.

Després dels fets, van anar al CAP i van demanar un part de lesions, amb el qual han anat a posar una denúncia als Mossos d’Esquadra, que ja han obert una investigació sobre el cas i estan intentant localitzar el presumpte agressor.