Tenir cura de la pell després dels 30

Un altre tractament beneficiós per a la pell és la Mesoteràpia, en la que combinen un mix de vitamines i àcid hialurònic per a millorar la qualitat, textura i lluentor de la pell

El millor consell per a cuidar la teva pell des de jove és prendre molta aigua per a hidratar-la, fer exercici i usar protector solar diari per a prevenir l’envelliment prematur i reduir el risc de patir càncer de pell.

Per a recuperar la pell sana, flexible i lluminosa, neteja la teva pell en profunditat  amb netejadors facials per a eliminar les cèl·lules mortes, millorar l’oxigenació i activar la microcirculació. No oblidis a més, agregar un gel netejador amb àcid hialurònic per a combatre la hiperpigmentació, les línies fines, les arrugues i reduir el tamany dels porus.
Un altre ingredient bàsic per a després dels 30 és la crema hidratant. Aquesta, elimina l’aspecte aspre de la pell, recupera la vitalitat, evita l’acumulació de cèl·lules mortes i afavoreix l’elasticitat.

També és aconsellable recórrer a tractaments com el píling que t’ajuden a rejovenir la pell, milloren la microcirculació, produeixen col·lagen i prevenen el càncer de pell perquè eliminen el dany solar.. Si tot i així, sents que la teva pell necessita quelcom més intens, pots provar amb un tractament làser amb llum premuda per a unificar el to, tractar les taques solars i els enrogiments facials.