Talco Maskerade inicia la primera gira de sales d’un grup internacional des de l’inici de la pandèmia

Talco Maskerade és l'alter-ego del grup italià Talco

Imatge cedida per Vibra Comunicació

La gira del grup italià començarà aquest dissabte 15 de maig al Poble Espanyol de Barcelona i passarà per les ciutats de Madrid, Saragossa, Sta. Maia del Páramo, Vitoria-Gasteiz i Valladolid. La capital catalana serà l’única de tot el territori català on els italians tocaran durant aquest tour

El Freak Tour “Visitando ciudades cerradas” de Talco Maskerade és la primera gira anunciada per un grup internacional en recórrer sales espanyoles des de l’inici de la pandèmia. 

Talco Maskerade és l’alter-ego, nascut arrel del confinament, del grup italià Talco. L’agrupació conserva els mateixos membres, però  tornen amb una actitud renovada més propera al folk-acústic-soul.Al març del 2020, Talco es va haver de confinar a la seva ciutat, Venècia, i van treballar en versions acústiques dels seus èxits i les van difondre per streaming. Ho van fer per mantenir-se actius i per mantenir el contacte amb els seus seguidors i seguidores. Així va néixer Talco Maskerade, l’alter-ego de Talco. Són els mateixos membres, però amb actitud renovada més propera al folk-acústic-soul, nova química entre l’equip i la mateixa passió per la música. El passat 19 de febrer van publicar el seu primer disc sota aquesta formació, Locktown, que és el vuitè de la seva trajectòria.

Locktown està format per set versions acústiques de clàssics de Talco, cinc noves cançons creades durant els mesos de confinament i dues cançons que serviran com avançament de Videogame, el proper disc de Talco.

Talco Maskerade neda contra corrent i contra totes les dificultats del moment, però estan preparats per portar al directe Locktown en aquest nou context i han anunciat una gira de sis concerts per l’estat espanyol que tindrà com a primera parada el Poble Espanyol de Barcelona el dia 15 de maig.