La policia desallotja els CDR de l’Estació Sants i la concentració continua a l’exterior

Els agents treuen fins a fora els manifestants a través d'un cordó policial

Un agent de la policia en primer pla i, de fons, manifestants convocats pel CDR davant l'estació de Sants

La Policia Nacional i els Mossos han desallotjat el centenar de manifestants que havien accedit al vestíbul de l’estació de Sants convocats pels CDR aquest dissabte al matí. A l’interior de l’estació s’hi ha fet un cordó policial per treure els concentrats i els dos accessos estan custodiats per furgonetes policials i es demana als passatgers que mostrin el bitllet per poder accedir a l’estació. La parada de metro ha estat tancada i els trens operen amb normalitat. A fora, hi ha desenes de manifestants congregats. Els Comitès han fet una crida a bloquejar Sants aquest dissabte al matí com a protesta per la sentència de l’1-O.

Inicialment, els Comitès han demanat concentrar-se a les parades de Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge, Plaça de Catalunya, Arc del Triomf, la Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal, les principals artèries ferroviàries a la ciutat comtal, i després han agrupat la concentració.

A primera hora, a estacions com Sant Andreu Comtal i Sant Andreu Arenal només hi havia presència de furgonetes i agents dels Mossos i la Policia Nacional i Sants hi havia pocs manifestants a fora.

Una vegada s’ha fet la crida unitària, s’ha reforçat el control de seguretat a les entrades de l’estació.