Quines platges de Barcelona obriran per Sant Joan?

El Procicat ha recomanat al llarg d’aquests dies tancar les platges de litoral català per evitar trobades massives, botellons i concentracions de joves. No obstant això, a l’ésser només un suggeriment, diverses poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han decidit obrir les zones.

PLATGES OBERTES

Barcelona, ​​Badalona i Sant Adrià de Besòs han apostat per obrir les platges durant la revetlla de Sant Joan -la nit del 23 de juny-. La Ciutat Comtal va ser de les primeres a comunicar que mantindria les zones obertes.

El consistori va prendre la decisió després de comprovar que si tancava aquest espai, la gent es concentraria en altres zones de la capital catalana.

En aquest sentit, més d’un centenar d’agents de la Guàrdia Urbana patrullaran per Barcelona durant la nit més llarga de l’any. El tinent de seguretat de l’ens municipal, Albert Batlle, va afirmar dimecres passat que es desplegaran 5 sergents, 12 caporals i 108 policies locals, als quals se’ls sumarà “un dispositiu similar” dels Mossos d’Esquadra, així com de la Policia Portuària.

Els ajuntaments de Badalona i de Sant Adrià també han decidit mantenir les platges obertes. Tots dos consistoris han assenyalat que es realitzaran controls policials perquè es respectin les restriccions vigents.