Perden la vida un pare i el seu fill de 31 anys per coronavirus en pocs dies

El pare i el fill van morir amb tan sols 15 dies de diferència

Un home de 54 anys i un jove de 31 anys han perdut la vida a causa de la Covid-19 a Pontevedra. Tots dos, pare i fill, han perdut la vida a causa del coronavirus, en tan sols quinze dies de diferència. Una història del tot colpidora que ha deixat de pedra als seus afins. Els fets han passat a la localitat de Poio, segons ‘La Voz de Galicia’.

Adrián, el jove gallec de 31 anys la vida del qual la Covid s’ha emportat per davant, va començar a tenir símptomes del virus. A poc a poc, aquests símptomes empitjoraven i el seu estat era cada vegada més greu. Finalment, Adrián va haver de ser ingressat a l’Hospital de Montecelo. Però en el centre hospitalari no van poder fer res perquè el jove millorés. Van passar els dies sense senyals que Adrián estigués superant el virus i, malauradament, el 5 de febrer el jove va perdre la vida, convertint-se en la víctima més jove de Covid de tot Galícia.

La notícia ja era bastant trista de per si com perquè la família patís un altre cop dur pocs dies després d’haver perdut el jove. El pare d’Adrián, també amb patologies prèvies segons les fonts, es va contagiar de coronavirus. De fet, no va poder assistir a l’enterrament del seu fill al costat dels seus familiars, en una cerimònia íntima a causa de les restriccions, perquè justament aquell dia, donat el seu estat de salut i els símptomes que presentava pel virus, va haver d’ingressar en el mateix hospital en el qual va estar lluitant contra la Covid-19 el seu fill abans de morir.

La història semblava repetir-se, aquest cop amb el pare, que als seus 54 anys, tampoc millorava. Van passar els dies i l’home estava cada dia pitjor fins que finalment, aquest passat dijous, segons el mitjà citat, perdia la vida per coronavirus, només quinze dies després d’haver-se quedat sense el seu fill de 31 anys, deixant la seva dona, els seus altres dos fills i els néts dels que ja gaudia. L’home va ser enterrat al cementiri de San Mauro, al costat del seu fill.

Les dues pèrdues han commocionat tot Galícia i, especialment, O Vao, l’aldea de la localitat de Poio on vivien Adrián i el seu pare. La família d’ambdós no pot creure’s el dur cop i la rapidesa amb què han perdut els seus dos cercles pròxims, després d’un agressiu brot al poble on residien.