Ocupen la conselleria demanant la dimissió de Cambray a Barcelona

Els delegats amenacen dient que no marxaran de l'edifici ni de la planta on treballa el conseller fins que aquest els rebi.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dijous s’han concentrat, a la Conselleria d’Educació, un centenar de persones convocades pels sindicats educatius USTEC, CCOO, Intersindical-CSC, Aspepc·Sps i la UGT per demanar la dimissió del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, per l’avançament del calendari que va anunciar.

Aquestes persones s’han reunit davant l’edifici del departament i han començat a corejar càntics com “Cambray dimissió, petit dictador” i “volem negociar”. També, han ocupat durant uns minuts el vestíbul de l’immoble amb el crit de ‘doneu la cara’, i després han pujat fins a la planta on hi ha el gabinet del conseller, però aquest no es trobava a l’edifici.

Els delegats amenacen dient que no marxaran de l’edifici ni de la planta on treballa el conseller fins que aquest els rebi. Cambray no estava perquè havia de visitar el dijous al matí una escola de Sarrià i a la 1 tenia previst reunir-se amb la Societat Catalana de Pediatria.

En el manifest han anunciat que no assistiran a les taules sectorials fins que el departament retiri l’ordre de modificació del calendari, per la qual el curs vinent les escoles començaran el 5 de setembre i els instituts el 7; en aquest context, la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics els ha ofert una reunió.