Obre a Barcelona la primera botiga de Trolls del món

La primera botiga de Trolls del món es troba a Barcelona. Es va inaugurar divendres passat coincidint amb l’estrena de la pel·lícula Trolls World Tour i se suma a la llista de botigues frikis que pot trobar un si es passeja per les Galeries Maldà.

Aquests personatges, creats pel danès Thomas Damm en els anys 50, es van fer molt populars en els anys 80 i 90, però segueixen estant a l’ordre del dia. “És una icona que s’ha cuidat i segueix viu, i l’acollida ha estat molt bona”, assenyala Rubén Sánchez, CEO de Regne de Joguines.

L’establiment disposa de més de 100 tipus de trolls i en la línia de les altres botigues temàtiques de les galeries, compta amb una atmosfera ambientada. “La botiga té molta vegetació i les persones de l’equip van caracteritzades d’artesans, una mica com el Gepeto de Pinotxo”, assenyala el CEO.

Així mateix, afegeix que a més dels trolls clàssics monocromàtics, també tenen altres tematitzats de diferents oficis, i fins i tot una col·lecció de Nadal amb un Santa Claus i rens troll.