Mor un esquiador barceloní de 71 anys en caure per un barranc

Un esquiador a la Masella. CEDIDA

Un home de 71 anys i veí de Barcelona ha mort aquest divendres, 14 de gener, quan esquiava a l’estació d’Astún, al Pirineu d’Osca. L’esportista ha sortit de la pista i ha caigut per un barranc.

Fonts de l’estació han informat a Europa Press que l’accident s’ha produït cap a les 12.00 hores i que el seu personal s’ha desplaçat fins al lloc per rescatar l’home, que ha estat traslladat amb vida fins al centre mèdic de l’estació, on ha mort.

La Guàrdia Civil de Muntanya de Jaca s’ha encarregat de la investigació per esclarir el succés. Astún ha apuntat que desconeixen què ha pogut passar perquè no és una zona difícil. L’home ha sortit de la pista i s’ha precipitat per un barranc, a la zona de Truchas.

Astún ha transmès el seu col i pesar a la família. Aquesta mateixa setmana, un jove de 19 anys, resident a Montsó, va morir després de resultar ferit quan esquiava fora pistes, quan es va desequilibrar i va caure per un barranc.

Va morir hores després, ja fora l’estació, perquè va ser traslladat per un helicòpter del 112 a l’Hospital Miguel Servet de Saragossa.