Mor tota una família de Covid en només un mes: mare, pare i fill

Un pare, una mare i un fill de la mateixa família han mort amb tot just un mes de diferència en haver-se contagiat tots ells de covid. Ha succeït en un poble de València, l’Alcúdia.

A principis de desembre els tres membres d’aquesta família es van contagiar, segons la notícia que ha publicat ‘El Español’. Va ser llavors quan el pare, de 85 anys, va perdre la vida perquè no va aconseguir superar la malaltia. Cal destacar també que, a més de ser una persona major, tenia una malaltia prèvia, perquè patia leucèmia.

Per part seva, la mare, de 80 anys i el fill, de 55, van continuar lluitant un mes més. L’enterrament de l’home es va celebrar el dia 9 de desembre i aquest mateix dia, el seu fill ja va haver de ser ingressat també per coronavirus a l’hospital. La mare ja ho havia fet el dia 4 de desembre.

Ja amb la trista notícia de la pèrdua del pare, mare i fill es van mantenir ingressats en un hospital, tractant de tirar endavant. No obstant això, tampoc va poder ser. Tan sols un mes després de la defunció del seu pare, el 4 de gener, el fill de 55 anys va perdre també la vida. L’endemà passat la mare no va poder lluitar tampoc més i va acabar per morir.

Ara la família dels tres morts està completament destrossada. L’home de 55 anys tenia dona i una filla, que ha acabat per perdre als seus dos avis i el seu pare en els últims mesos.

Malgrat que la família directa no ha volgut parlar sobre el succeït, sí que ho han fet alguns veïns, que s’han pronunciat sobre el trist succés. «Vicente tenia leucèmia, però es medicava i estava raonablement bé», han assegurat alguns sobre la defunció de l’home de 85 anys.