‘Masterchef’, a Barcelona, amb Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha agraït aquest dimecres al programa ‘Masterchef’ de TVE que promogui l’alimentació sostenible en un rodatge al Mercat de Sant Antoni durant la celebració de Barcelona com la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible del 2021.

Després de la sessió de rodatge, Colau ha compartit impressions amb els presentadors del concurs, els restauradors Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, i en declaracions als periodistes ha destacat la “tasca pedagògica” que fan amb el programa, que li sembla fonamental per promoure una alimentació sostenible.

Ha reiterat que amb la capitalitat volen millorar el sistema alimentari de Barcelona i treballar en xarxa amb els mercats, la restauració, les escoles i els productors de proximitat per millorar l’alimentació i impulsar l’economia.

En aquest sentit, ha destacat que Barcelona concentra una restauració “de primer nivell” i xefs de renom internacional, un fet que creu que s’ha de posar en valor per fer pedagogia i millorar l’alimentació.

Ha celebrat que el rodatge s’hagi fet al Mercat de Sant Antoni per donar importància a la xarxa de mercats de la ciutat –més de 40–, que també implica el producte de temporada, el de proximitat, la xarxa de restauració i tots els actors per garantir una alimentació saludable i sostenible.