L’exposició ‘Feminista havies de ser’ supera les 70.000 visites al Palau Robert

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’exposició ‘Feminista havies de ser’, que ha comissariat la guionista i escriptora Natza Farré, ha superat les 70.000 visites al Palau Robert de Barcelona abans de començar la itinerància, ha informat la institució en un comunicat aquest divendres.

La instal·lació tenia l’objectiu de “difondre el missatge que cal avançar en la igualtat efectiva entre dones i homes, i eliminar la discriminació per raons de sexe”.

“No puc estar més contenta”, ha celebrat Farré, que ha afirmat que ha funcionat el boca-orella i el feminisme ha ocupat les xarxes i els mitjans gràcies a l’èxit de l’exposició.

La comissària ha afegit que “en plena pandèmia, s’ha fet més certa la sentència que acompanya una de les sales de l’exposició: ‘L’esperança és una acció radical'”.

La mostra, que es va inaugurar el 22 de setembre, s’ha complementat amb diverses activitats programades per la professora Núria Vergés i la poeta Mireia Calafell; la itinerància començarà al Castell de Cornellà de Llobregat (Barcelona) a mitjans de gener.