Level reprendrà els vols entre Barcelona i Los Angeles el 28 de març

La companyia aèria de baix cost oferirà el doble de places setmanals en la connexió amb els Estats Units que el 2019

Level reprendrà els vols entre Barcelona i Los Angeles el 28 de març del 2022 amb quatre viatges setmanals. La línia aèria de baix cost i llarg radi d’IAG ha anunciat aquest dimecres que els vols sortirien els dilluns, dimecres, dijous i dissabtes. Es podrà comprar un bitllet d’avió d’anada i tornada a partir dels 399 euros.
Amb el programa presentat, Level reforça la seva aposta pels Estats Units i el compromís per reiniciar rutes que impulsin la recuperació del sector i mantinguin la xarxa de destins de llarga distància des de Barcelona. Durant la temporada d’estiu del 2022, l’empresa oferirà el doble de seients que el 2019, abans de l’esclat de la pandèmia de la covid que va aturar el trànsit aeri.
En concret, l’aerolinia incrementa la seva capacitat amb més d’11.000 places setmanals en les seves rutes entre Barcelona i els Estats Units.

La companyia suma quatre ciutats nord-americanes connectades amb Barcelona: Los Angeles, San Francisco, Boston i Nova York. La ruta fins a San Francisco es reprendrà l’endemà de la de Los Angeles, el 29 de març i també comptarà amb quatre freqüències setmanals. Pel que fa a Nova York, Level ofereix un vol diari, una freqüència que la companyia no havia ofert abans al Prat.

“Amb aquests vols a Los Angeles volem enviar un missatge de confiança i compromís amb Barcelona”, ha dit Lucía Adrover, directora comercial de Level, en un comunicat emès per l’empresa. “Som conscients de la importància de la connectivitat de llarg radi per la ciutat”, ha afegit.