Level connectarà Barcelona i Punta Cana amb un vol setmanal durant l’hivern

La companyia també augmentarà el nombre de vols a Cancún i les freqüències de la ruta amb Buenos Aires

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La companyia aèria de baix cost Level tornarà a connectar Barcelona i Punta Cana aquesta temporada d’hivern. L’empresa oferirà un vol setmanal que sortirà de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat els dissabtes i tornarà els diumenges, amb un preu des de 510 euros anada i tornada.

Així mateix, la companyia augmentarà el nombre de vols a Cancún a partir del 29 de novembre i operarà amb una freqüència setmanal. Level també incrementarà les freqüències de la ruta que connecta Barcelona i Buenos Aires. La companyia operarà dues freqüències a la setmana durant l’octubre, tres durant el novembre i quatre a partir de desembre.

L’objectiu de la companyia és continuar reactivant els viatges de llarg radi des de la capital catalana i adaptar-se a l’evolució de la pandèmia i les restriccions.

L’aposta de la companyia per Cancún i Punta Cana vol oferir alternatives atractives a destinacions turístiques. L’empresa ha configurat els horaris i dies d’operació de d’aquestes rutes per poder estar una setmana en la destinació.