L’AMB reactiva l’aplicació d’aparcament metropolità

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha reactivat el servei de l’aplicació d’aparcament metropolità i tornarà a instaurar “progressivament” el control de l’aparcament regulat en els municipis que la utilitzen.

En un comunicat aquest dilluns, ha recordat que durant l’estat d’alarma no s’han multat les infraccions d’estacionaments a les àrees regulades en superfície (àrees verda i blava) integrades en l’aplicació AMB Aparcament Metropolità.

Aquestes zones corresponen a sis municipis: Badalona (706 places); L’Hospitalet de Llobregat (1.843); Sant Joan Despí (960 places); Sant Just Desvern (461); Santa Coloma de Gramenet (249) i Barcelona (unes 50.000 places).

Pròximament, s’incorporaran en l’aplicació tres municipis metropolitans més: Esplugues de Llobregat, amb 462 places; Castelldefels, amb 1.102 places, i El Prat del Llobregat, amb 1.798 places, i, en total, integrarà més de 57.000 places.

L’aplicació té com a objectiu “unificar el model d’aparcament regulat” de la metròpolis, que fins ara gestionava individualment cada municipi, cosa que es preveu que faciliti la consulta i pagament de les taxes corresponents.