La Sagrada Família de Barcelona preveu inaugurar la torre de Maria el 8 de desembre

Estarà coronada per un estel de dotze puntes il·luminat dia i nit

La Sagrada Família de Barcelona preveu inaugurar el 8 de desembre la torre de Maria, segons ha explicat el president del Patronat de la Sagrada Família, Esteve Camps, en la presentació del curtmetratge ‘Creation in Gaudí’ a la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU).

“Després d’un any de tenir les obres aturades, s’ha pogut acabar la torre de la Mare de Déu i està programat que sigui inaugurada el dia de la Immaculada Concepció, el 8 de desembre”, ha dit Camps, segons un comunicat aquest divendres de la UAO CEU.

El president del patronat ha explicat que la torre estarà coronada per un estel de dotze puntes que estarà il·luminat dia i nit: “Ha nascut un nou estel”, ha assenyalat.

Camps ha dit que el documental, promogut per la Fundación Cultural Ángel Herrera Oria amb el suport de l’Associació Catòlica de Propagandistes, posa en valor la Sagrada Família “no només arquitectònicament sinó pel missatge que transmet tota la seva obra”.

La directora de la producció audiovisual, María Laín, ha subratllat que pretén que els espectadors “accedeixin a la bellesa del temple i de la naturalesa”, i l’arquitecta Chiara Curti, narradora del curt, ha remarcat la cura de la casa comuna a la Sagrada Família.