La Fira de Barcelona assegura que el Saló de l’Automòbil se celebrarà el pròxim mes de juliol

S'utilitzaran espais amplis, nous sistemes de ventilació i les presentacions de vehicles es retransmetran en 'streaming'

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Fira de Barcelona assegura que el Saló de l’Automòbil se celebrarà entre el 8 i el 18 juliol de 2021 tot i la pandèmia. En un comunicat publicat aquest divendres, la institució firal diu que l’Automobile Barcelona es convertirà en “el primer gran esdeveniment del sector que se celebrarà a Europa aquest any” i subratlla que el compromís de les marques és ferm.
“Les principals firmes presentaran les seves últimes novetats i tendències de futur”, apunta. En l’edició d’enguany, la Fira implementarà un protocol de prevenció elaborat juntament amb l’Hospital Clínic basat en l’ús d’espais amplis, nous sistemes de ventilació i control de visitants. A més, les presentacions de vehicles es retransmetran en ‘streaming’ per evitar aglomeracions.
Segons ha indicat el president del Saló de l’Automòbil de Barcelona, Enrique Lacalle, el certamen “serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la celebració de grans fires d’automoció a Europa, després d’un període molt complex”. En aquest sentit, s’ha mostrat “convençut” que la celebració d’aquest esdeveniment serà “un instrument extraordinari” per a la reactivació de les vendes al sector.

En la mateixa línia s’ha expressat el director general de la patronal de marques d’automòbils (ANFAC), José López-Tafall, qui considera que la celebració de l’Automobile Barcelona reflectirà “una imatge potent a escala nacional i internacional sobre la indústria de l’automoció a l’Estat”.