Juan Ramón Moreno: “No oferim només esquí, el que venem són experiències”

Grandvalira Resorts Andorra escalfa motors per començar una temporada d’hivern immillorable, amb l’agrupació de les tres pistes d’esquí del país en una mateixa oferta. Juan Ramón Moreno, director general de Grandvalira Resorts, atén a La Ciutat després de presentar a Barcelona totes les novetats de la temporada i ens explica quins són els principals atractius que ofereixen.

 

La incorporació de totes les pistes d’esquí sota dins de Grandvalira Resorts permet que diferents sectors tinguin tots cabuda en una mateixa oferta, oi?
És veritat. Tenim tres estacions amb tres targets diferents. Grandvalira és potser la més comercial amb una oferta més ampla per a tothom i generalista. Després tenim Ordino Arcalís que és més salvatge i alpina. Tot i això, com tenim la pista verda més llarga del Pirineu, també és una bona opció per les famílies. Encara que si parlem d’aquest target familiar, Pal Arinsal és la més orientada en aquest sentit. En qualsevol cas, és un luxe poder gaudir d’una oferta tan àmplia.

 

Quin valor afegit aporta aquesta unió?
303 quilòmetres de pistes sota un forfet és la gran novetat d’aquesta temporada. És la primera vegada que a Andorra es pot esquiar amb el mateix forfet a totes les estacions i estem veient l’efecte novetat. Per tant, és molt bo perquè si vas quatre o cinc dies, les podràs tastar totes en un mateix forfet.

 

També incorporeu l’ikon pas, que pot atraure esquiadors estatunidencs. Heu mesurat quin impacte pot tenir?
Hem fet una primera valoració de la mà d’ikon perquè tenen experiència amb altres estacions d’Europa. Creiem que podem estar al voltant dels 10.000-15.000 dies d’esquí per la primera temporada. Veurem després.

 

A part de l’esquí, Grandvalira Resorts destaca per la seva proposta d’oci. Què ofereix aquesta temporada?
Moltes coses. No som només esquí. El que venem són experiències. Dins d’aquestes, la música, la gastronomia o la relació amb la natura són aspectes molt rellevants. Per exemple, a Andorra hi ha la possibilitat de dormir al mig de la muntanya en una cabanya molt alpina. A més, en música tenim l’elrow a Grau Roig que és de màxim nivell en el panorama musical i fan aquests tipus d’esdeveniments en llocs com Miami o Nova York. Pel festival, vindran al voltant de 20 djs de renom i també hi haurà esdeveniments per la família lligats amb l’esports. A part d’això, l’Abarset és un referent a Europa pel que fa a l’aprés-ski. Aquest any hi tindrem novetats amb un shot bar de xupitos de vodka i un club especial. Ja tenim la primera sessió totalment venuda.

 

Amb això volen lligar el públic més jove?
Tenim moltes coses per a la gent jove. És important perquè les noves generacions no tenen l’interès en l’esquí que teníem nosaltres. Per això, dins de l’estratègia hem de tenir aquest tipus d’activitats.

 

Què els hi diria a la gent que està pensant a venir a Grandvalira Resorts?
Primer, que encerin els seus esquís ja! I segon, que ja aquest cap de setmana podrem esquiar a Andorra amb una oferta única al Pirineu. També en l’àmbit gastronòmic, que és incomparable amb els nostres competidors. A més, no només és l’esquí, també hi ha Caldea i la part de les compres és molt rellevant. Pel que fa a l’experiència global som molt bons.