El ‘Tast de la Rambla’ de Barcelona supera les 95.000 visites

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La setena edició de la setmana gastronòmica ‘Tast de la Rambla’ ha superat les 95.000 visites i ha servit 140.000 degustacions durant la seva celebració, des del dijous fins a aquest diumenge.

Un 63% del públic ha estat local, un 22% han estat turistes internacionals, un 6% persones de la província de Barcelona i la resta d’altres punts de Catalunya i Espanya, ha informat l’organització en un comunicat.

L’organització del ‘Tast de la Rambla’ ha destacat que s’han superat les expectatives previstes d’assistència i de resposta ciutadana “en temps de pandèmia”, tot i que han assegurat que s’ha respectat l’aforament màxim permès, de 2.000 persones.

La tapa més venuda ha estat el “brioix de tartar de salmó marinat amb ratlladura de llima, maionesa de sriracha i avellanes caramelitzades” del restaurant Telefèric, seguit del “mollete de picanya de vedella madurada amb chimichurri d’herbes del Mediterrani” de Pepa Tomate i del “risotto de bolets silvestres i tòfona negra”, de Cecconi’s.

Els tallers i ponències de l’Aula de Tast han estat una de les activitats amb més èxit d’aquesta edició, amb una alta assistència de públic, així com les relacionades amb el Territori Convidat: Saborea Lanzarote.