El Palau Güell reobre les seves portes

L’espai de les golfes acull novament l’exposició fotogràfica de Ramon Manent 'La cara oculta del Palau Güell'

El Palau Güell d’Antoni Gaudí reobre aquest dimarts les seves portes adaptat a les noves condicions de seguretat i després de revisar i actualitzar tots els protocols sanitaris per oferir una visita pública segura. Per la reobertura, el Palau Güell ha reduït a un terç l’aforament permès i ha adaptat l’horari, tancant de dues del migdia a quatre de la tarda, per realitzar una nova neteja al migdia. És obligatori l’ús de la mascareta per poder visitar el Palau. L’espai de les golfes del Palau Güell acull novament l’exposició fotogràfica de Ramon Manent ‘La cara oculta del Palau Güell’.

El Palau Güell va tancar la visita pública el passat 13 de març, d’acord amb les mesures adoptades per prevenir la propagació de la covid-19. Des d’aquell moment, ha explicat la Diputació de Barcelona, el Palau ha treballat en dues línies: la primera, continuar oferint activitats en línia per seguir gaudint d’aquest edifici modernista i la segona, garantir la salut dels visitants quan s’obrís.

En aquesta fase de la pandèmia s’ha creat una nova aplicació que permet descarregar-se el contingut de l’audioguia i seguir la visita des del dispositiu mòbil personal. L’app de la visita esta disponible a la pàgina web del Palau i s’han habilitat punts WiFi gratuïts per facilitar-ne la descàrrega.

Exposició

L’espai de les golfes del Palau Güell acull la mostra fotogràfica de Ramon Manent ‘La cara oculta del Palau Güell’. L’exposició ofereix una sèrie de perspectives singulars de l’edifici i fa visibles espais i detalls que no són accessibles durant la visita pública.

Està previst poder tornar a oferir, la visita guiada, original i exclusiva ‘El Palau Güell secret’ que fa un recorregut per aquests espais ocults així com la resta de visites guiades i activitats culturals i musicals que es tenien programades quan la crisi sanitària ho permeti.