El museu més dolç del món arriba a Barcelona

La cúpula del Centre Comercial Arenas acollirà aquest esdeveniment itinerant a partir del 27 de novembre

“The Sweet art Museum”. Aquest és el nom de la nova revolució empresarial que ja ha entrat amb èxit a ciutats com Lisboa, Sâo Paulo o Rio de Janeiro. Es tracta d’una cridanera novetat dins el món de la nova cultura “pop up”, que podríem definir com la realització d’esdeveniments temporals en lloc insòlits o no habituals, i que va plena de sucre.

El centre comercial situat a la Plaça d’Espanya acollirà un espai que engloba 12 sales temàtiques diverses que oferiran algunes novetats respecte de les seves anteriors edicions al Brasil i a Portugal. Els visitants es podran submergir, per exemple, en piscines de núvols, cavalcar damunt de piruletes giratòries o admirar sales plenes de gelats convertits en escultures.

Tot, segons els organitzadors, dirigit a un públic ampli i no només infantil, i amb l’objectiu de “despertar la imaginació, cultivar la felicitat i fomentar bons records per fer del món un lloc més dolç”.

Pensat com un certamen interactiu, on poder tocar, sentir, percebre, i també degustar si es vol algunes llaminadures que s’oferiran, la cita arriba amb un retard obligat. Si bé havia d’haver obert les seves portes el passat 26 de març, la situació sanitària excepcional ho ha posposat, finalment, fins la tardor.

Sota el lema “Digues sí a la felicitat” el Museu oferirà entrada gratuïta als menors de 3 anys, i un preu que oscil·larà entre els 15 i els 18 euros per a la resta. L’espai es limitarà, com a mesura de seguretat, a grups de 50 persones cada mitja hora.

Les entrades doncs, que estaran ja disponibles a partir del proper 15 d’octubre, aniran per ordre de compra i es recomana d’adquirir-les prèviament, bé a taquilla o bé a través d’internet, per garantir l’accés en el moment desitjat.

Els organitzadors encara no han fixat una data concreta de tancament, però es preveu que l’exposició es podrà visitar, amb tota seguretat, fins passades les festes de Nadal.