El motorista accidentat als Túnels de Vallvidrera ja estava mort abans de xocar

La causa de l'accident va ser precisament que ja no tenia vida

Gir radical en l’accident a l’interior dels Túnels de Vallvidrera del passat dissabte en què va morir un motorista. Segons apunta Nació Sant Cugat, les investigacions policials han arribat a la conclusió que la víctima ja era morta abans de xocar contra el turisme i que precisament aquesta va ser la causa de l’accident.

El xoc entre el turisme i la motocicleta va tenir lloc el dissabte al voltant de les 17.25 hores al punt quilomètric 5,3 de la C-16, a l’altura de Barcelona. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de Barcelona i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En arribar al lloc dels fets, es va comprovar que el motorista havia mort i el conductor del turisme tenia ferides lleus. Els Mossos d’Esquadra va obrir una investigació per esclarir les causes de l’accident en què un home de 53 anys havia perdut la vida. No obstant això, les proves recopilades han confirmat que la causa del sinistre és que la víctima havia mort de forma natural i un cop ja sense vida va xocar contra el turisme.