El funicular del Tibidabo pateix una aturada per problemes elèctrics

Va afectar a 90 viatgers

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El nou funicular ‘Cuca de Llum’ del parc d’atraccions del Tibidabo de Barcelona ha reprès el servei aquest dijous després d’una aturada que es va produir el dimecres a la tarda per “pics de tensió a la línia elèctrica” que va afectar a 90 viatgers.

Segons han informat fonts de BSM –l’empresa municipal que gestiona el parc– a Europa Press, quan es produeix una incidència d’aquest tipus els sistemes de seguretat paren el funicular de manera automàtica com a mesura de prevenció.

El funicular es va aturar a les 20.45 hores durant 15 minuts i els passatgers van ser informats de la situació a través dels intercomunicadors que hi ha a l’interior dels vagons.

Passat aquest temps, es va recuperar el funcionament i els passatgers van arribar a l’estació inferior sense ser necessari l’ús de la passarel·la d’evacuació paral·lela a la via.

Per evitar que es repetís la incidència, es va suspendre el servei del funicular i els autobusos llançadora del parc van ampliar el seu recorregut fins al cim per facilitar la tornada del públic que es trobava al parc.