Dues dones es disfressen d’àvies per vacunar-se contra la Covid-19

Des de fa diverses setmanes, els països estan vacunant contra la Covid-19 a part de la seva població. A causa de l’escassetat d’unitats, cada país ha ideat la seva pròpia estratègia de vacunació per tal de repartir les primeres dosis a la gent més vulnerable, la majoria d’elles, destinades a persones grans.

Conscients d’això, dues dones han protagonitzat una surrealista situació al Comtat d’Orange (Florida, Estats Units) intentant burlar tot el procés de selecció anant disfressades d’àvies per tal de rebre la vacuna.

Les autoritats sanitàries han aconseguit desemmascarar les dues dones al comprovar els seus respectius permisos de conduir, que indicaven que tenien una edat molt diferent a la que deien. “Tenim persones que fingeixen ser majors per a vacunar-se.

Aquest dimecres ens vam adonar que dues senyoretes van venir disfressades d’àvies per vacunar-se per segona vegada, així que no sé com van escapar la primera vegada. Vestien amb gorres, els guants, les ulleres, tot i probablement tenien 20 anys”, ha declarat Raúl Pi, oficial de salut del comtat.