Detingut un home per retenir il·legalment la seva exparella durant tres dies

La víctima es va poder escapar després d'aprofitar un descuit del seu captor

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

El passat dimecres a la nit, la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir un home per haver retingut il·legalment la seva exparella en un pis del Raval durant tres dies. El cos policial de la capital catalana va poder intervenir-hi després que la víctima els demanés ajuda quan va poder escapar-se del seu captor. Ara, la policia barcelonina investiga el detingut per maltractaments en l’àmbit de la llar, amenaces i coaccions.

Pels volts de les 23.00 hores de dimecres, els agents de la Guàrdia Urbana van veure una dona corrent per davant d’una comissaria. La víctima va requerir la seva ajuda i els va relatar els fets, assegurant que havia fugit de la seva exparella, que l’havia retingut al seu pis durant els darrers tres dies.

La dona va explicar als agents que la seva exparella l’havia tancada a casa després de dir-li que volia deixar la relació, ja que estava farta del maltractament que patia. Quan la víctima va anar al pis de l’home per anar-hi a buscar les seves coses, aquest la va tancar amb clau a casa durant tres dies.

A banda de retenir-la i tancar-la amb clau a casa, l’home li va prendre el telèfon mòbil i la va agredir amb un ganivet. Per sort, no va quedar ferida gràcies a la jaqueta que duia la víctima. Després de tres dies, la dona finalment va poder escapar per demanar ajudar.

Al cap de tres dies de captiveri, la víctima finalment va poder escapar-se de la seva exparella. La dona va aprofitar un moment de descuit per part del captor quan parlava per telèfon per agafar les claus i fugir. Tot i marxar corrents ràpidament del pis, l’home se’n va adonar i la va començar a perseguir, amenaçant-la pel carrer.

Poc després, la víctima es toparia amb els agents de policia, que van procedir a la detenció d’aquest home, a qui investiguen per maltractaments en l’àmbit de la llar, amenaces i coaccions.