Detenen un home acusat d’atracar tres cops una farmàcia del barri del Poble-sec

L'individu va ser enxampat per la Guàrdia Urbana quan intentava entrar a l'establiment

Un home ha estat detingut aquest dimarts a la tarda acusat d’haver atracat tres vegades una farmàcia situada al barri del Poble-sec de Barcelona. Agents de la Guàrdia urbana patrullaven la zona després que diversos testimonis haguessin descrit l’autor de robatoris anteriors, un individu que utilitzava una arma de foc, vestia amb roba fosca i duia un barret de llana i bambes negres. En el marc de la patrulla, els agents van localitzar un home que coincidia amb aquesta descripció a pocs metres d’una farmàcia que havia estat atracada tres cops. Segons la Guàrdia Urbana, l’home presentava una actitud nerviosa i vigilant. Per això van decidir vigilar-lo i, finalment, detenir-lo.

Concretament, davant la sospita que l’home pogués ser el presumpte autor dels robatoris anteriors, els agents de la Guàrdia Urbana van decidir seguir-lo i controlar els seus moviments. Segons el relat policial, els agents van poder observar com l’home intentava accedir a l’establiment diverses vegades, i com mantenia la mà dreta a la vora de la cintura, com si volgués tenir a mà algun objecte que guardava.

Quan l’home va sentir una sirena va marxar del lloc, moment en què els agents van aturar-lo. Durant la identificació li van trobar una arma simulada en aquella zona del cos.

Davant aquests fets els agents van detenir l’home per un presumpte delicte de robatori amb violència o intimidació.