Descobreix les 5 millors idees d’organització

L’organització és fonamental per a qualsevol llar. Si tens les teves coses ordenades, tindràs la teva ment allunyada del caos. Per això, t’explicarem algunes idees d’organització que mai havies pensat, però que t’aniran molt bé per a tenir una llar lluny del desordre.

La prova dels 5 minuts.

Agafa una bossa d’escombraries i busca coses en la teva llar que puguis tirar. Posa’t un temporitzador i triga 5 minuts. T’adonaràs que quan passin els 5 minuts, et sentiràs bastant motivat i continuaràs el temps que puguis.

Organitza la teva llar segons els teus hàbits. Has de netejar i organitzar-te depenent de com és la teva manera de viure i de quins són els teus hàbits. Ha de funcionar per a tu.

Etiquetes per a l’ordre. Les etiquetes poden ser la teva salvació, sobretot si sols tenir pots o petites caixes d’ordre. Etiquetar les coses et permetrà tenir un bon ordre de qualsevol cosa que tinguis en la teva llar, i que sigui molt més fàcil trobar les coses.

Si tens fills, involucra’ls! Pots involucrar-los en l’ordre de la teva llar perquè d’aquesta manera, ells també col·laborin i, a més, adquireixin la responsabilitat de fer-ho bé per ells mateixos i que en el futur, també siguin persones ordenades.

Si tens un garatge o traster, aprofita-ho! Pots invertir perquè funcioni aquest espai. Busca recursos d’emmagatzematge que et vagin bé i que puguis ordenar segons les teves necessitats.