CONFIRMAT: El cadàver trobat a l’aeroport del Prat és l’home que va matar el seu fill a Barcelona

El cos sense vida ha estat plenament identificat com el de Martín Ezequiel Álvarez

El jutjat d’instrucció 1 d’El Prat de Llobregat ha confimat que el cadàver d’un home localitzat prop de l’aeroport “ha estat plenament identificat com l’home acusat de la mort del seu fill en un hotel de Barcelona el passat mes d’agost”.
Així doncs, es confirma que el cos sense vida és el de Martín Ezequiel Álvarez. Per ara es desconeixen les causes de la mort, tot i que apunta a un ofegament.  El cadàver ha estat trobat en una zona de canyes a tocar de la terminal 1 de l’aeroport del Prat i feia dies que era mort.

Els Mossos d’Esquadra van demanar la col·laboració ciutadana per trobar el pare de l’infant de dos anys trobat mort a finals d’agost en un hotel de districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

L’home va intentar fugir a través de l’Aeroport del Prat – on va ser capturat per les càmeres de seguretat-. No obstant això, no va aconseguir passar el control Covid de l’aeroport i a partir d’aquest moment se li va perdre el rastre. Avui s’ha trobat el seu cos sense vida a prop d’on havia estat vist per última vegada.