Buch obrirà una comissaria dels Mossos al centre de Barcelona

El conseller d'Interior nega que hi hagi "mala relació" amb Colau

El conseller d'Interior, Miquel Buch, atenent als mitjans de comunicació en un control policial a l'A-2 pel confinament del Segrià. ACN

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat en una entrevista amb ‘Tot Barcelona’ que els Mossos obriran una comissaria o oficina de denúncies al centre de la capital catalana, al carrer Aragó amb Girona, sense esperar a tancar una ubicació conjunta amb la Guàrdia Urbana. “Podem muntar una oficina conjunta o fer-la sols.

Nosaltres obrirem una comissaria al carrer Aragó i és decisió de l’Ajuntament venir-hi o no”, ha assegurat el conseller. Preguntat pel mitjà per si hi ha “mala relació” amb el consistori encapçalat per Ada Colau, Buch ho ha negat. “Estem fent feina i els resultats són positius. Si hi hagués mala relació no hi hauria resultats positius”, ha afegit.

L’obertura de la comissaria dels Mossos al centre de Barcelona està prevista per la tardor, segons el conseller, que ha dit que s’ubicarà en un local que havia fet servir la conselleria de Justícia, que ara s’ha traslladat a la Zona Franca.

La decisió arriba després que durant anys s’hagi reclamat una oficina de denúncies dels Mossos al centre arran del tancament de la que tenien a la zona del metro de Plaça Catalunya, que era molt petita i poc segura. A la junta local de seguretat de l’any passat, es va acordar buscar un local per fer-hi una oficina conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana.

L’última proposta de l’Ajuntament, segons explica Buch a l’entrevista, és al carrer Nou de la Rambla, a “500 metres de la comissaria que els Mossos ja tenen a Ciutat Vella”. “El que no farem serà posar una comissaria al costat de l’altra”, ha dit el conseller.