Apallissen una dona en l’atracament d’una farmàcia a Barcelona

Els fets van passar aquest dilluns i els Mossos ja ho estan investigant

Una farmàcia del barri del Poble Sec de Barcelona va patir aquest dilluns un atracament per part d’un grup de lladres violents que van apallissar una de les dependentes. En els últims sis mesos ja havien patit un parell d’atracaments, motiu pel qual a la tarda es tancava la porta i només s’obria en el cas que vingués algun client.

Així va passar aquest dilluns, i la dependenta va anar a obrir la porta a l’home que s’esperava. Un cop l’individu ja era dins i la porta encara estava oberta, unes altres tres persones que estaven amagades van entrar ràpidament i es van dirigir cap a la caixa registradora amb una actitud violenta, amenaçant a la noia amb clavar-li un ganivet i donant-li una pallissa a cops de puny i d’uns pals amb els quals anaven armats.

Les càmeres de seguretat van gravar en imatge l’atracament i la pallissa que es va endur la treballadora, que es troba de baixa per la gravetat de les ferides. Segons informa ElCaso.cat, la propietària de la farmàcia estava a la rerebotiga. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per tal de trobar els atracadors, que van tirar pel camí el ganivet i els guants que van fer servir durant l’atracament.